Advertisement

Φωτιά Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κάδο ανακύκλωσης στην οδό Φιλίππου ... - Αυτές οι περιοχές κινδυνεύουν με πυρκαγιά σήμερα δευτέρα 2 αυγούστου.

Φωτιά Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κάδο ανακύκλωσης στην οδό Φιλίππου ... - Αυτές οι περιοχές κινδυνεύουν με πυρκαγιά σήμερα δευτέρα 2 αυγούστου.. Δεν ανήκει σε εμάς το λεωφορείο που κάηκε ολοσχερώς την παρασκευή. Πίσω από τα μαύρα της γυαλιά, τα μάτια της δεν ψάχνουν τον καταγάλανο ουρανό. Την περαιτέρω ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση της 10χρονης στη θεσσαλονίκη, η οποία απήχθη και κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Μέχρι στιγμής δεν κινδυνεύει κανείς, όπως δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Σε έναν ανηφορικό δρόμο στον νέο κόσμο που βράζει, η πάολα πόντι φωνάζει κοιτάζοντας ψηλά.

Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης μετέβη. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Στο «κόκκινο» η αττική με 1.168 κρούσματα, 343 στην κρήτη, 316 στη θεσσαλονίκη. Μέχρι στιγμής δεν κινδυνεύει κανείς, όπως δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς αθήνα.

Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε φωτιά σε σπίτι ηλικιωμένης | NEWS2U
Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε φωτιά σε σπίτι ηλικιωμένης | NEWS2U from news2u.gr
Αυτές οι περιοχές κινδυνεύουν με πυρκαγιά σήμερα δευτέρα 2 αυγούστου. Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης μετέβη. Εντοπίστηκαν 20 κρούσματα σε γηροκομείο. Εορτάσθηκε η μνήμη της αγίας θεοδώρας της μυροβλύτιδος. Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι, ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της παρασκευής σε τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο της πόλης. Πίσω από τα μαύρα της γυαλιά, τα μάτια της δεν ψάχνουν τον καταγάλανο ουρανό. Μέχρι στιγμής δεν κινδυνεύει κανείς, όπως δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Μαίνεται η φωτιά στη σάμο:

Οπως μεταδίδει το grtimes, στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα της πυροσβεστικής και τρία της. Εορτάσθηκε η μνήμη της αγίας θεοδώρας της μυροβλύτιδος. Σε έναν ανηφορικό δρόμο στον νέο κόσμο που βράζει, η πάολα πόντι φωνάζει κοιτάζοντας ψηλά. Την περαιτέρω ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση της 10χρονης στη θεσσαλονίκη, η οποία απήχθη και κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Δεν ανήκει σε εμάς το λεωφορείο που κάηκε ολοσχερώς την παρασκευή. Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι, ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο. Εντοπίστηκαν 20 κρούσματα σε γηροκομείο. Δείτε αν ανήκετε στην πληθυσμιακή ομάδα που μπορεί να εμβολιαστεί την τρέχουσα περίοδο με βάση τον αμκα σε συνδυασμό με τον αφμ σας και κλείστε το ραντεβού σας. Η φωτιά βρίσκεται σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση και καίει ξερά χόρτα και πουρνάρια, με αποτέλεσμα να είναι υπό έλεγχο για την ώρα. Οι επαγγελματίες δεν αντέχουν ένα χρόνο με κλειστή τη βενιζέλου. Στο «κόκκινο» η αττική με 1.168 κρούσματα, 343 στην κρήτη, 316 στη θεσσαλονίκη. Απομακρύνθηκαν οι περισσότεροι από τους εγκλωβισμένους. Τα τελευταία νέα και ειδήσεις από τη θεσσαλονίκη και όλη την ελλάδα.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της παρασκευής σε τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο της πόλης. Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς. Η φωτιά βρίσκεται σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση και καίει ξερά χόρτα και πουρνάρια, με αποτέλεσμα να είναι υπό έλεγχο για την ώρα. Οι επαγγελματίες δεν αντέχουν ένα χρόνο με κλειστή τη βενιζέλου. Έσβησε η φωτιά στο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης.

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε δύο μονοκατοικίες - Κάηκαν ολοσχερώς ...
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε δύο μονοκατοικίες - Κάηκαν ολοσχερώς ... from cdn.pagenews.gr
Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι, ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στο κέντρο της θεσσαλονίκης. Τρεις νεκροί από φωτιά στη θεσσαλονίκη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο. Την περαιτέρω ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση της 10χρονης στη θεσσαλονίκη, η οποία απήχθη και κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Στο ύψος της λυκόβρυσης στο ρεύμα προς λαμία και σε εκείνο του αγίου στεφάνου έχει κλείσει η εθνική. Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 37 ως 40 ετών που είχαν βρει καταφύγιο στο κτήριο. Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης μετέβη. Απομακρύνθηκαν οι περισσότεροι από τους εγκλωβισμένους.

Στο «κόκκινο» η αττική με 1.168 κρούσματα, 343 στην κρήτη, 316 στη θεσσαλονίκη.

Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι, ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο. Μέχρι στιγμής δεν κινδυνεύει κανείς, όπως δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Στο σημείο επεμβαίνουν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής. Αυτές οι περιοχές κινδυνεύουν με πυρκαγιά σήμερα δευτέρα 2 αυγούστου. Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς. Δείτε αν ανήκετε στην πληθυσμιακή ομάδα που μπορεί να εμβολιαστεί την τρέχουσα περίοδο με βάση τον αμκα σε συνδυασμό με τον αφμ σας και κλείστε το ραντεβού σας. Εντοπίστηκαν 20 κρούσματα σε γηροκομείο. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της παρασκευής σε τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο της πόλης. Τα τελευταία νέα και ειδήσεις από τη θεσσαλονίκη και όλη την ελλάδα. Σε έναν ανηφορικό δρόμο στον νέο κόσμο που βράζει, η πάολα πόντι φωνάζει κοιτάζοντας ψηλά. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» ξανά. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στο κέντρο της θεσσαλονίκης.

Την περαιτέρω ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση της 10χρονης στη θεσσαλονίκη, η οποία απήχθη και κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Στο «κόκκινο» η αττική με 1.168 κρούσματα, 343 στην κρήτη, 316 στη θεσσαλονίκη. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς αθήνα. Οπως μεταδίδει το grtimes, στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα της πυροσβεστικής και τρία της. Έσβησε η φωτιά στο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης.

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη from www.newsit.gr
Μέχρι στιγμής δεν κινδυνεύει κανείς, όπως δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Εντοπίστηκαν 20 κρούσματα σε γηροκομείο. Λεπτό προς λεπτό η μάχη με τις. Τρεις νεκροί από φωτιά στη θεσσαλονίκη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο. Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 37 ως 40 ετών που είχαν βρει καταφύγιο στο κτήριο. Τα τελευταία νέα και ειδήσεις από τη θεσσαλονίκη και όλη την ελλάδα. Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης μετέβη. Οπως μεταδίδει το grtimes, στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα της πυροσβεστικής και τρία της.

Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι, ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο.

Την περαιτέρω ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση της 10χρονης στη θεσσαλονίκη, η οποία απήχθη και κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Τα τελευταία νέα και ειδήσεις από τη θεσσαλονίκη και όλη την ελλάδα. Τρεις νεκροί από φωτιά στη θεσσαλονίκη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» ξανά. Σε πύρινο κλοιό θρακομακεδόνες, πάρνηθα. Πίσω από τα μαύρα της γυαλιά, τα μάτια της δεν ψάχνουν τον καταγάλανο ουρανό. Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι, ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο. Στο «κόκκινο» η αττική με 1.168 κρούσματα, 343 στην κρήτη, 316 στη θεσσαλονίκη. Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 37 ως 40 ετών που είχαν βρει καταφύγιο στο κτήριο. Οι επαγγελματίες δεν αντέχουν ένα χρόνο με κλειστή τη βενιζέλου. Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς. Στο σημείο επεμβαίνουν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι.

Posting Komentar

0 Komentar